Meer bekendheid als coach via advertenties op Vindjecoach.com

Adverteren op Vindjecoach.com

Vindjecoach.com kent een drietal verschillende abonnementen waarmee we jouw online zichtbaarheid vergroten.

Gratis abonnement

Beginnende met het gratis profiel. Bij een gratis profiel kun je als coach je praktijk claimen op ons platform, waarna je de mogelijkheid hebt om deze zo professioneel mogelijk te updaten (verrijken).

Professional abonnement

Het professional abonnement kent een aantal grote voordelen ten opzicht van het gratis pakket.

Premium abonnement

In het premium pakket geniet je van alle voordelen die in het professional pakket zitten. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je profiel altijd een toppositie krijgt tussen de zoekresultaten.

Gratis abonnement

Beginnende met het gratis profiel. Bij een gratis profiel kun je als coach je praktijk claimen op ons platform, waarna je de mogelijkheid hebt om deze zo professioneel mogelijk te updaten (verrijken). Jij als coach weet tenslotte het meest over je praktijk! Na het invullen en verrijken van je profiel ben je online goed vindbaar. De aanvragen via jouw profiel lopen bij dit gratis pakket via onze customer service afdeling en kunnen naar wens per stuk worden afgenomen.

Bij het gratis profiel is inbegrepen

Professional abonnement

Het professional abonnement kent een aantal grote voordelen ten opzicht van het gratis pakket. Beginnende met het direct ontvangen van reacties op je profiel via telefoon of e-mail, zodat je direct kunt reageren. Daarnaast wordt je eigen website vermeld, waardoor bezoekersaantallen daar ook omhoog gaan! Geen eigen website? Geen nood! Informeer bij onze adviseurs naar de mogelijkheden. Bij afname van dit abonnement ontvang je een aankondiging van je praktijk op onze social media kanalen. We zorgen voor een kickstart van je profiel door deze aankondiging 3 maanden in jouw regio te promoten. De kosten nemen wij op onze rekening! Deze zelfde
naamsbekendheid campagne gaan wij ook op Google voor je verzorgen voor nog meer traffic naar je profiel.

Bij het professional abonnement is inbegrepen

Premium abonnement

In het premium pakket geniet je van alle voordelen die in het professional pakket zitten. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je profiel altijd een toppositie krijgt tussen de zoekresultaten. Hierdoor sta je altijd in de spotlight. De kickstart van de Facebook en Google campagne continueren wij voor de gehele periode zolang je abonnement loopt. Om nog meer potentiƫle klanten naar je profiel te krijgen plaatsen wij een gepersonaliseerde banner van je praktijk tussen de zoekresultaten. Dit draagt enorm bij aan de naamsbekendheid van je praktijk!

Bij het premium abonnement is inbegrepen