Meer bekendheid als coach via Google Ads

Client Generator: Google Ads uitbesteden

Wat is SEA?

SEA is een afkorting die staat voor Search Engine Advertising. In het Nederlands wordt dit zoekmachine adverteren genoemd. Het betreft een vorm van online marketing waarbij zoekmachines ingezet worden om de beoogde doelgroep te bereiken. In plaats van organische zoekresultaten wordt er betaald om een prominente plek te veroveren op de zoekresultaten pagina’s.

Waarom adverteren op Google een must is

Met Google Ads (het advertentieplatform van Google) kun je advertenties maken die doorverwijzen naar je website of je profiel op Vindjecoach.com. Samen kiezen we op welke zoekwoorden je advertentie vertoond wordt. Dit zijn termen in lijn met jouw coachingswerk. Wanneer iemand zoekt op dat specifieke zoekwoord, verschijnt jouw advertentie boven de organische resultaten. Zo kun je heel gericht geïnteresseerden in jouw praktijk en coaching diensten.

Voordelen van een SEA campagne

google ads uitbesteden bij vindjecoach.com

Waarom jouw SEA campagne uitbesteden aan Vindjecoach.com?

Iedereen lijkt tegenwoordig verstand te hebben van online marketing, maar SEA is een vak apart. Hier is specialistische kennis voor nodig. Door onze kennis van het vak, en de specialisten die we in huis hebben, kunnen we snel schakelen en goed op jouw wensen inspelen. Omdat zichtbaarheid creëren onze specialiteit is, is er voor ons minder tijd nodig dan wanneer je dit zelf erin zou investeren. Wat ons uniek maakt is niet alleen onze branchekennis, maar ook onze jarenlange ervaring in het online domein.

Vindjecoach.com is onderdeel van TNL Business, een onderneming dat ruim 23 jaar online actief is. Ons team van ervaren online marketeers, content specialisten en designers staat altijd voor je klaar om vragen en/of aanpassingen aan je campagnes door te voeren. Hiermee ontzorgen wij jou, zodat jij je kunt focussen op dat waar je goed in bent: coachen.

Ik wil meer leads en klanten

Klanten Generator

195 per maand
  • SEA landingspagina
  • Inrichten van Google Analytics en Google Ads
  • Binnen no-time zichtbaar in de zoekresultaten
  • Branding campagne + relevante lokale/regionale 'search' campagne
  • Inclusief onderhoudskosten
  • Inclusief professional abonnement op Vindjecoach.com (t.w.v. €600,-)

Laat ons je terugbellen

Vul hieronder uw gegevens in en ons team neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij proberen zo snel mogelijk contact met je op te nemen.